У маленькій мисці перемішати 1 чайну ложку борошна з лохиною і відставити в сторону. Якщо використовується морожена ягода, після змішування покласти в морозильну камеру. У великій мисці змішати борошно, розпушувач тіста, спеції і сіль. В іншій мисці збити яйця, молоко, вершкове масло, кленовий сироп, апельсинову цедру, сік і ваніль. Перемішати яєчну суміш і суміш борошна. Додати лохину. На сковороді з антипригарним покриттям, на маленькому вогні, нагріти ¼ чайної ложки рослинної олії. Вилити ¼ рідкого тіста в розігріту сковороду готувати до золотистого кольору з кожного боку. Подавати гарячими, зі свіжою лохиною і кленовим сиропом.
Смачного!
*У зв'язку з тим, що різні сорта лохини і жимолості мають різний зміст цукровмісних речовин, рекомендуємо додавати цукор і оцет з урахуванням своїх смакових побажань.