Рецепти

Шоколадні кекси з лохиною

  • 125 г борошна 
  • 1/3 упаковки розпушувача 
  • 100 г масла, розтопити 
  • 120 г цукру 
  • 2 яйця 
  • 2 столові ложки сметани
  • 25 г какао

У мисці змішати борошно муку, розпушувач, цукор та какао. Додати молоко, масло і яйця. Перемішати до маси густої сметани. Форми змащуємо смазываем олією. Наповнюємо формочки поступово: спочатку на дно викладаємо невелику кількість тіста, потім викладаємо ягоди, зверху додаємо ще тісто. Формочки повинні бути заповнені на третину. При випіканні кекси піднімаються і заповнюють форму повністю. Випікати при температурі 180 градусів, 20-30 хвилин.

Смачного!

*У зв'язку з тим, що різні сорта лохини і жимолості мають різний вміст цукровмісних речовин, рекомендуємо додавати цукор та оцет з урахуванням своїх смакових побажань.