GGN 4063061121530

Новини

Участь в міжнародному торговому ярмарку Fruit Logistica 2020


Другий рік поспіль компанія Grass Avenue під торговою маркою «StarBerries TM» брала участь у найбільшій міжнародній виставці свіжої продукції Fruit Logistica 2020, що відбулася 5-7 лютого в Берліні, перебуваючи у складі делегації ITC.
 
Цього року виставка Fruit Logistica у Німеччині стала платформою для зустрічей, презентації нових технологій та обміну досвідом для більш ніж 3000 компаній - експонентів та для понад 52 000 відвідувачів з усього світу.
 
Відвідування торгового ярмарку Fruit Logistica надає багато можливостей для презентації нашої продукції на зовнішніх ринках, для пошуку нових партнерів для довгострокової співпраці. Також це чудова можливість ознайомитись з новинками та тенденціями в міжнародній індустрії свіжих харчових продуктів та вивчити поточний попит на ринку.
 
Участь у виставці  Fruit Logistica 2020 відбулась в рамках Проекту ITC «Східне партнерство: Готовність до Торгівлі – Ініціатива EU4Business», що фінансується Європейським Союзом, як частина ініціативи EU4Business за підтримки Асоціації "Ягідництво України".