GGN 4063061121530

Новини

FRUIT LOGISTICA 2022

FRUITLOGISTICA2022

"Українці - мирна та працьовита нація. Нас не здолати!" - із таким меседжем українські компанії ягідного сектору, серед яких

була представлена і наша компанія StarBerries®, взяли участь у міжнародній торговій ярмарці FRUIT LOGISTICA 2022.

FRUIT LOGISTICA - це найкращий майданчик для проведення міжнародних зустрічей, обміну досвідом, презентації новітніх технологій для плодо-овочевого сектору, пошуку нових можливостей та вивчення тенденцій світового плодо-овочевого ринку. 

Зараз всі ми проходимо через жахливі випробування, проте ті, хто має змогу - продовжують працювати і це найкраща підтримка для України.

Цьогорічний стенд був предсталений компаніями ягідного сектору, компаніями які займаються вирощуванням посадковго матеріалу, виготовленням пакування та логістикою.

Участь у торговій виставці була можлива завдяки підтримки та активної підготовки з боку асоціації "Ягідництво України" та організаторам FRUIT LOGISTICA.

Участь у виставці дала змогу представити нашу високоякісну ягідну продукцію на міжнародному ринку та знайти нових партнерів для довгострокової співпраці. Також присутність на великому міжнародному майданчику дала змогу  вчергове розповісти світу про жорстоку війну, яка зараз йде на Україні, на території однієї з найбільших європейських країн.

Та попри все ми продовжуємо підготовку до нового сезону лохини, активно працюємо у полях, опрацьовуємо нові ринку збуту та готуємося до експорту нашої смачної лохини від StarBerries®.

#StarBerries, #Blueberry, #GrassAvenue, #Fruitlogistica, #UBA, #StandWithUkraine