GGN 4063061121530

Новини

Нові підходи до сортування лохини!


Наша компанія не стоїть на місці. Щороку ми вдосконалюємо виробництво для того, аби наш споживач, як в Україні, так і за її межами, отримував високоякісний продукт.
У цьому році ми запустили професійний склад-холодильник площею понад 700 м2. Запуск сучасного холодильного устаткування дає нам змогу повністю дотримуватися так званого "холодного ланцюга", який є основою у збереженні ягід свіжими, якомога довше. 
Також значним кроком для нашої компанії стало введення у виробничий цикл високотехнологічної сортувальної лінії "Berry Class 4" іспанської компанії-виробника Elifab та фасувального обладнання від компанії MAT EXAKTA. Високочутлива оптична система сортувальної лінії та сучасне програмне забезпечення дають змогу відсортувати зібрану продукцію максимально точно та якісно, адже в процесі перевірки ягід враховується понад 30 показників якості продукції. Особливістю обладнання є те, що після сортування ягода залишається цілою, а найголовніше зберігається притаманний ягодам лохини сизий наліт. Завдяки новій сортувальній лінії маємо змогу швидко та з високою точністю розфасовувати готову продукцію в упаковку 125 г, 250 г та 500 г, залежно від потреб замовника.